Welkom!

Over Koninklijke Leopold Tennisclub

Ergens in de winter van 2013 ontstond er aan de Leopoldtoog bij meerdere leden het idee om de krachten te bundelen in een werkgroep die het voortbestaan van de club tot doel had. Talloze vergaderingen en discussies volgden.

Aanvankelijk werd er uitgekeken naar een nieuwe locatie. Het stadsbestuur bood een site aan langs het zwembad. De koninklijke Leopold tc werd omgedoopt tot Leopold 2014, het jaar van de doorstart. We bleven niet gespaard van tegenslagen door moeilijkheden omtrent de bouwvergunning. Hierdoor verloren we kostbare tijd in 2014 en zagen we met lede ogen onze interclubcompetitie aan ons voorbij gaan. In juni werden uiteindelijk 5 prachtige pleinen aangelegd waardoor ons jaarlijks tornooi ondanks slechte weersomstandigheden toch een voltreffer werd.

Ondertussen staat er structureel weer één en ander op poten en zijn we terug strijdvaardig om in diverse competities de raketten te kruisen.

Ondertussen zijn we 5 jaar verder en draait Club Leopold op volle toeren! Ons ledenaantal stijgt flink en ook de sfeer zit er dik in dankzij onze talrijke evenementen georganiseerd door Club Leopold! 

Interclub ontmoetingen

Nog geen loting

Nog geen loting

Nog geen loting

Nog geen loting

Sponsors

Lid worden?

Lid worden op de leukste tennisclub in België? Wij kijken graag uit naar uw komst!